Wie zijn wij

DFM Glasvezeltechniek is een jong en ondernemend bedrijf dat kwaliteit en precisie hoog in het vaandel heeft staan. Door de jarenlang opgedane kennis en werkervaring bij internetproviders zijn wij gewend om meedenkend en vooruitstrevend te werk te gaan. Passie voor het vak maakt dit werk voor ons zo bijzonder. Wij streven naar de beste en duurzaamste oplossing; ook op de langere termijn.

Onze werkzaamheden
img_3817Ons specialisme is toegespitst op het aanleggen van glasvezelnetwerken binnen en buiten uw pand, gebouw of huis. Hierin kunnen wij zorg dragen voor het totaalplaatje vanaf het ingraven van mantelbuizen tot het plaatsen of bevestigen van kasten. Ook het lassen en afwerken op switches of lasladen behoort tot de mogelijkheden.

Iedere nieuwe connectie wordt doorgemeten met professionele, gekalibreerde meetapparatuur. Uiteraard wordt hier voor de volledigheid ook een rapport van opgemaakt. Wij werken uitsluitend met professionele en goed onderhouden apparatuur, maar mocht er onverhoopt toch schade ontstaan bieden wij een 24-uurs storingsdienst welke de problemen kan verhelpen. Wel zo fijn!

De voordelen van glasvezel
Vroeger was glasvezel erg duur. Gelukkig zijn de tijden veranderd en kan dit worden tegengesproken. Als we een traditioneel UTP netwerk vergelijken met een modern glasvezelnetwerk, blijkt dat glasvezel op de lange termijn (lees: enkele jaren) veel goedkoper is. Een UTP netwerk vereist tenslotte meer randapparatuur, wat onderhoud vereist en ook kapot kan gaan. Daarnaast is UTP ook erg gevoelig voor temperatuurverschillen, trillingen en vocht. Glasvezel is voor deze factoren vele malen minder gevoelig en zelfs waar UTP het op de lange afstand (100 meter) gaat afleggen, kan glasvezel meerdere kilometers zonder problemen overbruggen.

Glasvezel binnen uw gebouw, bedrijf of woning

Inmiddels geïnteresseerd in glasvezel? Vraag dan vrijblijvend een advies op maat aan. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.